Zo comfortabel is tapijt

Energiebesparend & betere akoestiek

Ontdek de voordelen van tapijt

Je stapt uit bed en de zachte warmte onder je blote voeten is een goed begin van iedere dag. Je werkt thuis maar hebt geen last van elkaars video-meetings, het tapijt dempt het geluid zodat iedereen rustig kan werken en leren.  Met tapijt creëer je warmte, rust en sfeer. Geheel in eigen stijl. Zo maakt tapijt van ieder huis een thuis en geeft het sfeer en comfort op kantoor.

Styling Bregje Nix

Lekker warm

De thermostaat kan een stukje lager, want tapijt isoleert de warmte in de kamer. Dat scheelt weer in de energiekosten. Hoe hoogpoliger het tapijt, hoe beter het warme lucht isoleert.

Atlanta interieur

lekker rustig

Burengerucht staat in de top-3 van geluidshinder. Gestommel in huis of flarden van een gesprek op kantoor brengen onrust. Tapijt is dan een uitkomst.

HRES_PRINT_PJF_0474-kleiner

lekker gezond

Thuis op kantoor of op school: we zitten het grootste deel van de dag binnen. Schone lucht is dan belangrijk. Tapijt houdt ronddwarrelend vuil en stofdeeltjes vast. Zo zweeft het niet in de lucht.

GUT keurmerk

Extra zekerheid met het GUT-keurmerk

De Europese Vereniging voor Tapijt en Milieu (GUT) stelt eisen aan de maximale uitstoot van mogelijke schadelijke stoffen uit tapijt. Zo mogen zware metalen en sommige kleurstoffen niet worden gebruikt en mag er geen sterke geur aan het tapijt zitten. Koop je een tapijt met dit groene logo, dan weet je zeker dat er rekening is gehouden met alle ecologische en gezondheidsaspecten. Onderzoeksinstituten als TNO controleren dit regelmatig.